mångad

ännu en dryg måndag är här och då menar jag inte att jag inte haft en kul dag utan att man är så in i h-vetes trött då man måste vakna ..
jag sitter iaf på skolan nu och vi har bara haft roliga lektioner.
först hade vi mentor sen så hade vi gympa ( bunchball ) efter de så hade vi lunch och de var vell inge vidare gott om jag själv får tycka till.
sen så hade vi slöjd och jag håller på med att sticka en vit mössa. jag gissar på att den kommer bli jätte tjusig eller jag hoppas iaf på ett rätt så okej resultat.
.......... snart har vi bild vi håller på att måla en blomma den skulle egentligen vara klar idag men de är ingen annan än jag som typ är klar så alla får lite mer tid på sig bestämmde hon.
ikväll så ska jag vara med ammep vi hade tänkt plugga, se film, spåra osv allt som man bara måste göra föratt få en helt underbar vardagskväll, eller ja ? om man tar bort dedär med att plugga. men de är ett måste eftersom att vi har två st engelskaprov i vecka och så har vi ett matteprov ( jag kan verkligen intematten som vi har nu )
sen så ska vi vara klarta med våran redovisning om energi & vermeverket it sucksssss, men de måste juh göras tyvärr.

snart kommer vickan och vi ska gå och ha bild. jag ska försöka att blogga mkt i veckan men de är inte säkert att jag hinner eftersom att alla prov gör mitt liv en limpa svårare.

hare bäst gott folk , adiossssamigoss=D
plus att ammep & lova är världens bästa sötnowsar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotografering

Bilder
Min kamera utrustning
Natur bilder
Porträtt bilder

Personligt

Allmänt
Lisa Nilsson

Övrigt

Tips & trix
illustrationer
Redigering
Frågor & svar
RSS 2.0