torsdag

vi slutade skolan idag kl halv fyra och på dirr efter de så gick jag till stan med ammep, jag hittade ett par pumps som jag har tittat på tidigare men som jag inte köpte vilket jag ångrade och nu märkte jag att dom fortfarande fanns kvar, så jag la av dom , och köpte dom då jag for på stan med mamma efter middagen , de jag egentligen skulle hitta var en vår-jacka men jag hittade tyvärr ingen med vadå ? jag har inte så bråttom. jag har ju nästan hela våren på mej ... eller ja ...

sen då jag kom hem så var jag med stina hon hjälpte mej med min blogg och hjälpte mej med hur man göra osv , jag lärde mej faktiskt lite grann.
Jag gjorde om lovas blogg ( med lite hjälp av stina ), fast hon vet inte om de ännu, jag vet inte om hon kommer att bli så nöjd men jag tycker själv att den blev ganska gullig faktiskt.

här kan ni kolla hur den ser ut

sen så målade stina mina naglar , dom är knall rosa ... hehe men de kan jag nog leva med.

jag orkar varken ta kort på minnaglar eller pumps ikv så de får bli en annan dag, nu ska jag fortsätta läsa den där boken som jag höll på med som sagt.

puss.

åhjustja, jag tänkte bara säga tack till stina som har gjort min blogg så fin och som har höjt min IQ en grad. puss på flickan i huset snett mitt emot.


Kommentarer
Postat av: lillsara

torsdag? nu är du väll ändå ute o cyklar:)

2008-03-11 @ 22:25:05
URL: http://sarafurberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotografering

Bilder
Min kamera utrustning
Natur bilder
Porträtt bilder

Personligt

Allmänt
Lisa Nilsson

Övrigt

Tips & trix
illustrationer
Redigering
Frågor & svar
RSS 2.0