Svar till "Anonym"


Först och främst måste jag få berömma ditt ovanliga namn, mycket tjusigt.

JA, jag har gått och blivit braceface. Det ser rent ut sagt förjävligt ut då mina tänder är supersnea och lika så plattorna som nu sitter fastklistrade på mina tänder.

I våras gick jag till tandregleringen fast besluten om att skaffa brace vad det än skulle kosta. Jag hade pengarna och mina tänder har alltid varit mitt stora komplex.
Då tandläkaren hade undersökt mina tänder sa han något som gjorde mig så förbannad. *Du är ett gränsfall och därför ska jag utreda saken*
vad i helvete tänkte jag? Min tandläkare hade alltid sagt att mina tänder är perfekta och om jag ville ha tandställning skulle jag behöva betala för den själv.

I måndags fick jag ett samtal där tandläkaren sa att de skulle bjuda på tandställningen tills i slutet av årsskiftet(Minus halvåret som gått åt av väntan).
Tandställningen som egentligen skulle kostat mig 19.000kr kostar mig nu istället 8.300kr.
Jag var helnöjd med detta och tyckte det lät rättvist.

När jag igår åkte till tandregleringen för att sätta in tandställningen frågade jag om jag fått hela behandlingen gratis om jag sökte hjälp för många år sedan. Hon sa ja.

Det gjorde mig så jävla upprörd. Jag som tjatat och nästan grinat då jag varit hos tandläkaren i säkert 3 år fick inte tandställning. Hon tyckte inte att det behövdes. Nähä. okej. När jag äntligen tagit mig i kragen och går till en annan tandläkare är mina tänder helt plötsligt inte så perfekta. Nu sitter jag här 19 jävla år gammal och betalar för en behandling som jag borde fått gratis.
Jag borde kanske inte bli irriterad på henne men hur jobbigt kan det vara att ta en extra titt då jag endå ligger där med öppen käft. Jag kommer ha den här tandläkaren i framtiden också. Jag ska göra henne mycket väl medveten om min situation och hur trist det faktiskt känns.

FÖRUTOM DETTA är jag nöjd med mitt val. Jag har hellre en massa järn i munnen i 1.5år än att le med handen framför tänderna för att dölja mitt leende i sällskap med människor som inte ligger mig närmast.

Dessutom är det kul för att jag känner mig som en transformer. Danne tycker jag är töntig. Han har fel.
Tänkte bjussa på en bild men det finns ingen som ser någorlunda normal ut haha, Ni får helt enkelt se när tänderna rätat ut sig lite och inte ligger på varandran.

HA EN BRA DAG GOTT FOLK. Vi ska käka på krysset idag och jag vet inte hur det ska gå. Kan ju knappt äta då halva rätten fastnar i rälsen. aja.  

Kommentarer
Postat av: Sarah Persson

Jag vet inte :) men klicka på bilden tror jag du kan se det! :)

2012-10-19 @ 21:35:35
URL: http://justmesarah.blogg.se/
Postat av: rebecca - modeblogg med outfits

Tycker det är ett bra val.. tänderna kommer ju bli superfina! :)

sv: tack så mycket :)

2012-10-19 @ 23:31:56
URL: http://fashionminded.se
Postat av: Cajsa

allt bra med dig idag sötnos? :)

2012-10-20 @ 11:25:10
URL: http://cjssong.se
Postat av: RockBarbie

jaa jag vet!, är helt kär i byxorna!

2012-10-20 @ 20:31:11
URL: http://rockbarbie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotografering

Bilder
Min kamera utrustning
Natur bilder
Porträtt bilder

Personligt

Allmänt
Lisa Nilsson

Övrigt

Tips & trix
illustrationer
Redigering
Frågor & svar
RSS 2.0