Från den ena till det....andra

Klockan har just passerat 00.00. Jag och sambon ångrar vårat val gällande soffhäng istället för rejvparty på andra lång. Något gott följer alltid något dåligt har jag hört någon vis männska säga och jag tror allt dem menar vår icke existerande bakfylla imorgon.

VAD har vi gjort idag då? Jo tagit spårvagnen till los stormarknado för att inhandla ingridienser till muffinsbak(som sköttes av sambo, inte mig.) Vi har spelat ett par omgångar vändtia och jag överväger en framtid som pokerspelare. I´m the master of games no doubt.
Har käkat en förträffligt god middag och legat som en deg i sängen sedan dess. Tror jag dragit på mig feber också, känner mig som instängd i en kaffepanna(hoppas ni kan relatera till detta). Så imorgon går jag raka vägen till Appo för att införskaffa en termometer. OCH JA jag är mycket väl medveten om iphones nya app. Läste på kissies blogg att man skall trycka ifånen mot analöppninge. Är det sant skall jag på heder och samvete aldrig mer röra en sån telefon.
uääk.

OM detta nu finns, vad kommer då härnäst? Tarmsköljnings app?Nä fyfarao.
Påtal om tarmsköjning(Antar att det finns sånna kliniker nere på stan???), imorgon skuttar vi ner til stan för att införskaffa en batteri till min självutlösare till kameran. Nu ska ni allt få se hur riktiga kollektivare ser ut. Inte särskillt mycket annorlunda, aningens mer smink och två nya frippor.
 
Dagens humor ligger lika lågt som kristianstad(Sveriges lägsta punkt(Snappade upp det på halv åtta idag, ignorera att det blev parantes i parantes)).


Tjillivippen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotografering

Bilder
Min kamera utrustning
Natur bilder
Porträtt bilder

Personligt

Allmänt
Lisa Nilsson

Övrigt

Tips & trix
illustrationer
Redigering
Frågor & svar
RSS 2.0