Vit och röd med kaffebröd

Sitter med tårar i ögonen efter ett skrattanfall. Har varit inne på www.hanapee.se och det bloggen gör mig så jävla lycklig inombords. Vilket fantastisk människa.

Nåväl. När jag satt och läste kom jag på att jag glömt berätta om min inhandling när paranteserna gästade. Denna present var tillägnad Danne.

Min första tanke var att med mina kreativa pyssel-fingrar pussla ihop en liten korg med lite smått och gott. Dock rann tiden iväg och jag fick inte mer inspiration då.
Min andra tanke var att vinna något fint till honom på Liseberg, ett gossedjur?en leksak eller varför inte en stor godisbox. Jag vann inget. Tävlade inte ens. Var istället helt eld och lågor mellan alla attraktioner.

När vi var påväg till bergbanan, stannade hela familjen vid en liten marknad som de håller under dagarna på Liseberg. DÄR. Där hittade jag den perfekta presenten. Preseten av alla tiders som både skulle bringa lycka och välfärd(?).

Mina damer och herrar. Barn och gammla. En salamikorv.

Tanken på detta får mig att skatta, men tanken i början var fin. Den är fortfarande fin, bara lite ironisk.

Korven var den bästa Danne hade smakat. Det var ingen billig korv heller. 140 svenska riksdaler fick jag punga upp för denna skönhet, som inlindad i papper kan hålla sig i en månad i skafferiet.
Eller om man vill. 3 månader i kylen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotografering

Bilder
Min kamera utrustning
Natur bilder
Porträtt bilder

Personligt

Allmänt
Lisa Nilsson

Övrigt

Tips & trix
illustrationer
Redigering
Frågor & svar
RSS 2.0