=D

FKLIPPTID IMORRRRRNN! JIPPIEE!

jag de kanske blir page vi får väll se , jag vet inte riktig om jag vågar men jag vill typ endå ha lite förändring för jag har alltid bara klippt  topparna !
typ något i de stilen fast lite kortare lugg !

...........

den här dagen har varit lite jobbig fast jag har samtidigt haft rolig, jag började dagen med att CYKLA till skolan som jag gör varje dag ... då jag kom dit så skulle jag , benne , sarasö och jäder ta bussen till värmeverket på hedensbyn vi skulle på nått studiebesök , de sög så jag orka inte snacka om de .......... vi åkte hem igen och då vart min dag räddad av den mäst stördaste & sötaste personen i hela världe LOVA HOLMQVIST! vi spårade som vanligt ! Då jag vi slutat så cyklade jag till träningen sen så for jag hem och jag kan lova att jag höll på att frysa ihjäl, satan så kallt de har blivit !
men iaf då jag kom hem så käkade jag fiskpinnar och mos sen så klev jag in i duschen och gjorde mej klar för en konsär på musikskolan (min skola)
Jag var där med hannaB, stina, Frida & cissi.. DOM SJÖNG SOM GUDAR hel högen så jag hade typ ståfräs (?) på mina armar en timma senare :)!

sen så cyklade vi hem till cissi och typ bara snackade men vi hade då iaf jätte mysigt  & ... de blev endel pinsamma lägen ......................... !

pussssssssss


image1

ett stort plus
hanna
stina
cissi
Lova
just nu!


skrillorosvv..

Hola, jag sitter nu här i min ensamhet och skriver, jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll för att alla mina amigos sitter och käkar pizza med fotbollen. så nu sitter jag här med inget att göra så jag får vel helt enkelt bara ta de lungt ikväll...........
+ att jag måste träna på spanskaläxan till imorrn (U)

Menmen, man kan inte har kul varje dag men igår då jävlar då hade jag kul. jag var med cissihoe och vi åkte skridskor. de gick väl ganska bra förrutom ett par vurpor då vi gjorde våra försök till piruetter! ( eller hure nu stavas? )

sen så vart de ganska kallt så vi drog oss hemmåt och skulle se desperat housewife och då kom vi på att vi var väldigt sugna på något gött , så vi gick till köket och började leta.. vi hittade några pepperkakor och tog en tugga och vi tyckte att dom smakade lite konstigt så vi kommade hur gamla dom var och de stog 30 10 - 2004 så dom var en smula gamla...
sen så la vi tillbaka dom igen... (?) och hittade typ en turkisk youghurt som vi blande med sylt, så vi slevade upp allt på två talldrikar sen så gick vi och satt oss i soffan, och där satt vi resten av kvällen och degade.

Nu när jag satt och skrev allt de här så kom jag på en lysade ide !
jag ska ringa HannaB & fråga vad hon ska hitta på ikväll  !:)

STORSMAJL!

hellå alla, nu har jag skaffat blogg och vi får juh se hure går med allt skrivade men jag ska göra mitt bästa  ! :)


Välkommen till min nya blogg!


Fotografering

Bilder
Min kamera utrustning
Natur bilder
Porträtt bilder

Personligt

Allmänt
Lisa Nilsson

Övrigt

Tips & trix
illustrationer
Redigering
Frågor & svar
RSS 2.0