hundkex & trevligt sällskap.


slutartid 1/320 F/1.8 ISO 100. Utrustning: Nikon D300 + nikkor 35mm f/1.8


Bilderna ovan är fotade samma kväll som bilderna nedan.

JA MÅ HAN LEVA!

Hej hopp i stugorna, har glömt bort er alldeles för länge insåg jag just.. jag springer omkring och lever loppan förutom nu då jag sitter hemma och väntar på det fantastiskta födelsedagsbarnet PAPPII!!!

GRATTIS ÄLSKADE PAPPSEN!!

Jag skulle kunna räkna upp allt som hänt undertiden jag varit ute och flängt men det tar way to long tid så jag bjussar på några tjusiga pix från någon vecka sedan.


Grillning i storkågeträsk med stuggrannar & stockholmsbesök. Gustav var taggad!


fint med en liten tjusig solnedgång, synd bara att skogen var ivägen. Skämtosida. Bilden ligger mig varmt om hjärtat.


Hela barnaskaran på bänken.
   Från vänster Gustav Birtah, Sara Nilsson, Amanda birath, Lisa Nilsson(moi), Daniel Enqvist & Jonathan Enqvist.
Ni skulle ha sett äkta klassfotot vi tog bilden före denna, VACKERT är ordet.

Har en miljardstals bilder till att visa från alla de sommarminnen som jag har lagt in på datorn. Dock får de vänta med tanke på dagens firanden. Ha det så bra!Vi ska smida planer!

Nu är det såhär mina nära & kära. Hela min kära familj är på tripp till den södra delen av Sveriges avlånga land, samtidigt som jag nu sitter här hemma vid datorn. Hur kan det då komma sig? Jo jag valde att stanna hemma och istället tjäna lite cash, väldigt tråkigt men sanningen är oftast inte kul.

Just nu lever jag loppan hemma själv tror ni men ack vad ni bedrar er. Min pojkvän har fått två nya inneboende hos sig denna vecka och de två består av jag själv plus min underbara albin(hamsternó). Är liite för feg för att sova hemma själv så Dannes lägga var ett bra alternativ för mig.

Byter samtalsämne här lite snabbt efter sträcket och tänkte informera er om fredagens bravader. Jag följde frida till Sundsvalls Gatufest & måste säga att det leverarade. Lite för mycket dricka, lagom med folk & en hel massa skratt!!


Sicken tur att min och fridas äventyr för sommaren inte är slut! Vi har länge analyserat & argumenterat om vart & när vi ska åka iväg på en lite sverigetripp i sommar. Idag mina vänner hade jag tänkt klargöra detta med henne. Vart vi åker vet ingen, bara vi i slutet av dagen förhoppningsvis. ELLER HUR GUMMAN!?


Måste bara få tillägga innan jag avslutar att varma koppens smak "redd kycklingsoppa" inte är något att rekomendera. USCH & FY!

HADES!


BLOGLOVIN

Jag ser att det är endel som kämpar sig in här om dagarna, det gör att det känns extra trist att jag inte uppdaterar någonting. Dock har jag varken tid, lust eller särskillt mycket inspiration. Inte heller har jag photoshop för våran dator kraschade.

Men ett litet hett tips till er alla som hänger kvar! Lägg till mig på bloglovin(klicka på Bloglovin för att komma dit) så slipper ni klicka er in här var eviga dag & mötas av besvikelse.

Bjussar på några bilder från http://weheartit.com i brist på egna gobitar.
Titta & njut mina vänner!


DÅlig uppd. nu & framöver.

Hellå, hellu. Nu är jag hemma för ett litet tag från stugan. Har inte uppdaterat pga fullproppat schema då bland annat jobb, fest, pojkvän, stugan & familj kommit lite ivägen. SÅ kommer det även se ut lite här framöver. Veckan kommer se ut såhär i smala drag, stugan>träffa familjen birath>gratta bror>jobba>sundsvall med frida & hennes päron. Jag kommer helt enkelt ha för mycket kul att göra så bloggen kommer att glömmas bort. Dessutom är det sommar& sol och då kan man ju inte sitta inne och häcka.fin, fin oredigerad bild på migan & frithis.

Förresten, har gått och blivit med ny frilla! Korthårig oallt. Nämen page har jag klippt nu, ni skulle ha fått se bilder om det inte var så att bilderna är i kameran och kameran är i stugan.

Fotografering

Bilder
Min kamera utrustning
Natur bilder
Porträtt bilder

Personligt

Allmänt
Lisa Nilsson

Övrigt

Tips & trix
illustrationer
Redigering
Frågor & svar
RSS 2.0