Bröllop - 11 Augusti


Ph: Lisa Nilsson(Moi)

 

Smörgåstårtan med stort jävla S

MAMMA JAG VET ATT DU LÄSER DETTA!
snäällaaaaa kan du göra denna då ni kommer ner till Göteborg, skulle vara världens lyckligaste då(och mättaste)


Tack på förhand!

Flitiga flickor!

Hola todos/todas!

Idag har jag och sambon allt varit pigga i benen. Vi vaknde klockan elva, åt lunch och gick in till stan. Jag hade hopp om att hitta något nytt, snyggt till helgen men mina planer gick i crasch. Efter många timmars prövande gick vi ner till gymmet. Jag måste säga att det är oerhört skönt att röra på döfläsket. Har ju legat som en inlagd sill hela sommarn så nog är det på tiden alltid.

För ett litet tag sedan var vi och handlade lite smått och gott. Jag inhandlade dagens middag som bestod av lax, spenatblad och västerbottenspaj över disk och gjorde en sås innehållande gräddfil och rödlök. YUM.

Ikväll tar vi det piano i läggan, kanske läser ut min bok eller slänger upp lite bilder här på bloggen. Ni lär ju märka vilket. Ha en bra dag allesammans!

Om en vecka kommer mamma, pappa, Sara & Robin ner för att hälsa på. JAG ÄR TAGGAD!

Vimmelbild!


Fick en önskan om att denna bild skulle publiceras på min blogg.

Igår började jag jobba vid halv nio. Det var Parken som stod på schemat sen bar det av till  Berså. Jag hade en asgrym kväll. Jag träffade en massa glada och härliga människor så det känns kanon. Var färdig med allt jobb klockan 5 och sov till tolv imorse då jag vaknade till frukost på sängen av bästa sambon♥

Ikväll blir det finmiddag på bryggeriet, det har vi allt gjort oss förtjänta av efter två dagar gymträning.
Vi hörs när vi hörs!

 

Hälsning från götet!

Hej allihopa. Tänkte hälsa från ett regnigt göteborg och uppdatera er en smula.
I söndags var jag på mitt första fotojobb. Jag var på Berså vilket jag känner till då jag varit där förut, med och utan alkohol i handen haha.

Bilderna blev sådär, fick inte så många chanser då det var himla lite folk. Meeeen, jag gjorde iaf mitt bästa.
Kika in bilderna här: http://www.nattstad.se/vimmel/göteborg/berså/2012-08-26
DOCK var det en väldans massa tevligt folk, pratglada och härliga. Det gillar jag!

Snart vankas det middag har på gatan, fiskpinnar, potatis och remolaudsås står på min meny. Önskar dock att det var syrrans hemlagade pizza..

Bröllopsbilder

Ph: Jag
På bilderna: Lina & David

Nytt jobb- Nattstad


Tänkte uppdatera er tappra läsare som håller er kvar på den här bloggen. Jag lever faktiskt dock har mitt liv tagit en storsväng. Först och främt för att jag har blivit sambo med världens bästa kompis Frida. Vi bor i kollektiv här i Göteborg. Sen har jag faktiskt gått och blivit med jobb. Just nu jobbar jag som vimmelfotograf på Nattstad. Känns helt sjukt bra!

Hade min första "riktiga" dag på jobbet igår. Två gånger förut har jag följt med Micke för att läras upp, men igår fick jag chansen att vara själv, Trots att det var väldigt lite folk lyckades jag skrapa ihop en mapp bilder. Imorgon och på Onsdag ger jag mig ut igen, då är det Berså och Parken som står på schemat!

Vi hörs gott folk!!

Bröllopsfotografering - David & Lina

Foto & redigering : Jag
På bilderna: Lina & david
 

Parfoto

På bilderna: Linus & Gabriella
Foto och redigering: Jag

LOVELIFE

Kommer just hem från en kvällis hos sofia. Min roll var att agera femte hjulet och jag anser att jag skötte min uppgift galant. Alla pimplade även vin(och annat) medans jag satt och sög på ett tuggummi. Jag som arbetare ska nämligen upp med tuppen imorgon för att bege mig till Maxi.

Annars måste jag säga att livet flyter på nu. Det går bra nu!

Fotografering

Bilder
Min kamera utrustning
Natur bilder
Porträtt bilder

Personligt

Allmänt
Lisa Nilsson

Övrigt

Tips & trix
illustrationer
Redigering
Frågor & svar
RSS 2.0