Plugghäst

Jag måste ha slagit huvudet någonstans någongång utan att jag minns det för i detta nu sitter jag och googlar utbildningar??
 
Under min tid i Göteborg insåg jag hur mycket fotografi betyder för mig och hur mycket jag har kvar att lära. Jag vill jobba som fotograf när jag blir stor med vägen dit är lång och jag har en tendens att slappa då det gäller att ta tag i saker själv. Så jag tror att en utbildning skulle sitta på sin plats.

Min drömkurs skulle sträcka sig över en termin, men ett år går också bra. Och jag vill lära mig allt om att fotografering och redigering. jag vill lära mig hur man når ut till kunder och marknadsföring. Jag skulle vilja lära mig göra hemsidor och hur man startar ett eget företag.

Tyvärr finns det nog ingen skola som erbjuder min skräddarsydda önskekurs. Men jag ska göra mitt bästa för att hitta kurser som erbjuder något av dessa krav.

Visste inte vad jag skulle välja för bild till det här inlägget och kollade därför igenom min hårddisk. Hittade dessa den här bilden med två olika redigeringar. Jag är osäker vilken jag gillar mest!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotografering

Bilder
Min kamera utrustning
Natur bilder
Porträtt bilder

Personligt

Allmänt
Lisa Nilsson

Övrigt

Tips & trix
illustrationer
Redigering
Frågor & svar
RSS 2.0