5 Maj

Jag tänkte börja med en ursäkt för dålig uppdatering och fortsätta med en bortförklaring. Åre. Här har man så fullt upp hela tiden med alla dess aktiviteter att jag knappt har hunnit tänka på bloggen.

Sitter och ska boka resan hem. Hem för att stanna den här gången. Det kommer vara med en stor klump i halsen jag skriver in mina uppgifter ska ni veta. Jag trivs som fisken här. Samtidigt ska det bli skönt att komma hem till den riktiga vardagen. Där man skiljer på vardag och helg och där jag har ett schema som visar exakt när jag ska knega. Jag ska starta mitt företag också, fota en jävla massa. Träna bort lite spritfett och äta god mat varje dag. Listan är lång på positiva saker med att komma hem.

Det jobbigaste med att lämna Åre är att säga hejdå till alla fantastiska människor jag stött på. Utelivet och backen ska vi inte ens tala om. Och ribsen på jobbet som jag så många gången tryckt i mig dagen efter. Man blir som en liten familj härnere kan jag känna. Då ens vanliga släkt och familj inte finns i närheten får man allt skaffa sig något annat. Mysigt tycker jag.

NU är biljetten bokad. Kommer åka tåg på Söndag till Sundsvall där jag ska möta upp mina extremt saknade stamceller. Åh dom är så fina.
Ikväll blir det krök på Dippan. Sista söndagsdippan och det skär i lillhjärtat mitt. Imorgon är det den omtalade bartömningen på Bustamon och tisdag bjuder på Valborgsmässoafton. Full smäckade dagar framöver, men det känns bra. Då slipper man tanken på att lämna allt man fäst sig till de senaste 5 månaderna.

I sommar mina vänner kommer jag jobba på s-blommor och blomsterlandet. Förhoppningsvis även på Megafonen om allt går som jag vill. Ska även extraknäcka på Inrekraft om det behövs. "Hon håller sig sysselsatt" tänker ni nu. Men saken är den att det bli 50 - 75% vissa veckor från nu i Maj och framtill juli. Så jag kommer att ha tid över till bergsbyglass och strandhäng. Det känns bra.

Till hösten däremot styr jag kosen tillbaka hit igen. För säsong nummer 2. Det ska bli kul att träffa alla som bott här iår och som kommer tilbaka nästa år. Även komma till Åre lite mer erfaren haha. Sist kunde jag knappt hitta till coop.

Ojoj. Nu har jag plattrat på alldeles för länge, skrivit ett inlägg som endast mina kära mor kommer att läsa haha. Men det är allt skönt att få skriva av sig ibland.
Nu ska jag hoppa i duschen. Hörs!♥

Fotografering

Bilder
Min kamera utrustning
Natur bilder
Porträtt bilder

Personligt

Allmänt
Lisa Nilsson

Övrigt

Tips & trix
illustrationer
Redigering
Frågor & svar
RSS 2.0